Sitter och dokumentetar efter att dagens privatelev har gått🙏🏻 


Vi hade en mysig stund med en oerhört informativ och givande genomgång💞  En timme bara för det individuella yogapasset och vad det kan göra för kropp och sinne. Ett skräddarsytt pass, precis efter behov, utgångsläge, önskningar och mål🧘🏻‍♀️ Helt enkelt utifrån det motiv som min elev har.


Trots avstånd, finns närhet och öppenhet. Man behöver inte fundera. All information är mellan min elev och mig, för att total trygghet ska finnas i den utvecklingsresa som sker. 


Är så tacksam över att få möjlighet att följa med på resan i livets bergochdalbana. Att, med hjälp av yogans verktyg, få följa elevens utveckling mot det önskade målet. 


Vi har snart hållit på i 1 år och förändringar sker hela tiden. Är så lycklig!❤️

(null)

Det finns så mycket att göra, så mycket att säga, så mycket att se och så mycket att känna. 

Lycka är att inse att vi alla har allting inom oss, alla våra tillgångar som styrka, klokskap, tålamod, tacksamhet, glädje mm. Det enda vi behöver göra är att upptäcka detta, att se inåt, att göra den inre resan för att möta oss själva och finna acceptans för den unika person som vi går runt och bara är. 

Tacksamheten kommer därmed som ett brev på posten. 

Yoga är allt från vårt sätt att förhålla oss till oss själva och vår omgivning, fysisk övning,  pranayama, kontroll av våra sinnen samt meditation.  Yogapraktik är en process, en upprepning och en daglig rutin, t ex, som att borsta tänderna(när du missat det, känns det som om något fattas ).

Så, allt är egentligen väldigt enkelt. För att kunna förändra vårt sinne och våra känslor, är det med kroppen vi startar förändringen. Lär vi känna vår kropp så lär vi känna oss själva.

När det är lite extra motigt med dagens yogspraktik, blir det att låta orden ringa i öronen;

-"Stand up and practice!"
❤️


Visa fler inlägg