Fixar inför vad som komma ska. Lite roliga smoothies komponeras ihop...varma, kalla, glassiga och festliga...


(null)


(null)


(null)


(null)


Ska på Nationaldagen den 6/6 ha ett föredrag/ workshop och kommer att fokusera på hur du kan boosta kroppen med näringstäta smoothies. Du får recept med dig hem samt lite sunda och mysiga fest- och picknicktips.  


Dagen till ära bjuder jag även på en Nationaldagssmoothie, komponerad just för denna dag, spännande va?


Ett perfekt startskott inför sommaren!


Hur är då kvällens upplägg?


- Jo, du får ta del av en smoothieprovning från olika kontinenter. Mat och dryck är en resa, ett äventyr i tid och rum, mellan länder och kulturer. Smaker och dofter förstärker även dina minnen och plockar fram känslor. Mindful Eating, är ett vida begrepp då vi lyssnar på kroppen lite extra när vi äter och dricker. Vilka känslor drar maten igång? Och det viktigaste av allt, varför äter vi? Är vi egentligen hungriga eller bara stressade, ledsna, arga eller rastlösa? 


Varför har jag denna kväll?


Det har gått ett tag sen Anna Holmstén och jag hade ett föredrag Sockerfri Vardag, på Folkan, här i Nyland. Det blev en häftig kväll med många aha-upplevelser. Vi kommer även att jobba vidare på temat framöver. 


Kvällen kom till efter att jag sammanställt all den positiva respons jag fått efter Anna och mitt föredrag, samt kommentarer från mina yogadeltagare.  Jag inser att hälsa och välmående är viktiga komponenter i samband med hur vi alla trivs i livet och i vardagen med jobb, förpliktelser, vänner och familj. 


Frågor jag fått under resans gång är;


- Men, hur gör jag och vart börjar jag?


- Har du tips på hur jag får in nyttig mat i min vardag, recept?  


- Vad ska jag välja när jag handlar? Allt verkar ju vara preppat med tillsatser!


- Jag har inte tid! Hur planerar jag?


Så, denna kväll kommer jag att svara på alla frågor jag fått, därmed kommer en stabil grund att läggas för att kunna leva mer hälsosamt. Det blir tips och idéer, nya rutiner, spännande kombinationer och en massa smoothies, för en glad kropp och knopp. 


Den 6/6, en dag för Matsverige och världen, en dag för ett matäventyr i Kasernen Stocken nere i Sandslåns Camping kl. 18-20.


Du betalar 150:-/pers, för föredrag, inspirerande fika, smoothieprovning och sist men inte minst, en Nationaldagssmoothie. Peter och Saga assisterar givetvis under kvällen:)


Matsalen tar endast ett visst antal personer, så hör av dig så fort som möjligt. Swisha bara till mitt telnr; 0708-957244, så är du anmäld.


Välkommen!<3


(null)



Visa fler inlägg