Idag var vi och besökte min allra äldsta vän, Kerstin och hennes goa familj. Här är de på altanen:)
Vi växte upp på Tjuvkil där vi var grannar och lekkompisar under många roliga somrar och lov. Vi sprang runt i bergen, i skogarna och busade nere vid stranden. Lekte cowboy och indianer, bodde i koja, vaskade guld, följde bäckar och upptäckte nya platser. Och så hade vi våra alldeles egna "trädvänner":))) Jösses vilken tid!!!
 
Brunkulla som vi kallade vårt sommarparadis såldes för ett tag sedan...men vi åkte dit idag och tjuvkikade:) Den härliga utsikten kommer jag alltid att minnas. Här är "Blåkulla"(Brattön) rakt över vattnet.
Sen har vi huset...som inte är brunt längre...:(
Fick bara se utsidan idag...de var inte hemma och jag kunde inte med att gå närmre med kameran och fota för grannarna hade sin altandörr öppen mot vårt håll. Jag fick även fota en orange blomma som jag som barn hittade ensam växande vid sidan av vägen. Jag tog med den och planterade den lilla stackaren på vår tomt men som sedemera trivdes så gott att den spred sig sanslöst och var till slut överallt(till mina föräldrars fasa)...:D Den har jag för övrigt planterat utanför dörren hos oss nu. Om några år har denna blomma även tagit över hela Landalahem;)
Ska försöka ta reda på namnet... På väg hen till Götet igen råkade vi passera Elite Plaza på Västra Hamngatan för att precis se The Boss vinka åt en gigantisk folkmängd innan han satte sig i bilen och åkte vidare på sin turné. Vilken man, vilken ödmjukhet och värme!!! Återigen har vi haft Bruceyra i Göteborg!!! 
Själv hade jag äran att få njuta på fredagen, i solen, bland människorna, utanför Ullevi, på en bänk med ett glas rosé och få lyssna på musik och text av en man som STÅR för det han tror på, som ÄR den han säger sig vara. Med andra ord, Bruce är ÄKTA i en värld fylld av kopior. Vilken kväll!!!
En suverän låt med en text som säger allt, titta, lyssna och njut... 
 
We take care of our own: http://www.youtube.com/watch?v=-x8zBzxCwsM
 
Ikväll blir det Bossens låtar för hela slanten:)))
 
 
 
 
Visa fler inlägg