Gjorde ett ambitiöst inlägg på FB, för några veckor sedan ang. att börja fasta. Mitt i den största läkningsprocessen för min arm...


Kanske var det för tidigt?

Fortfarande svullen, kunde jag lätt säga...(tänk om jag inte får i mig tillräckligt med proteiner och vitaminer som läkningsprocessen behöver?)


Hade många tankar och vill ju inte göra något dumt, så efter 1 dag, tog jag "time out" och väntade in rätt tillfälle.

I tisdags drog jag igång "på riktigt", armen är normal i storlek och känns riktigt bra nu, så varför inte?



Te, buljong, juice, vatten enligt fasteprogrammet... samt komplettering med magnesium, c-vitamin och MSM(svavel), clorella(sötvattensalg), ingefäravatten och annat mysigt som stärker upp immunförsvar och dämpar inflammation. 


Är inne på 4:e dagen, den "kritiska" dagen var igår(kände mig frusen och lite håglös), men nu är kroppen mer på G, allt flyter bra och armen blir starkare för varje dag:)

Det blev en hel del yoga igår, mycket för att bli smidig men också för att få igång energierna i kroppen, flödet som skapar värmen i en lite kall fastekropp... "Prana eller Livsenergi" kallas energierna inom yogan

Fortfarande är det kallt ute, så vid närmare eftertanke skulle jag kanske vänta med fastan tills längre fram, men yogan får duga:) Jag blir ju så på gott humör, blir avslappnad och får energi efter yogapass, icke att förglömma:)




En dag kvar, sen är det dags att trappa upp igen...en dag kvar...


Whish me luck!;)

Visa fler inlägg