Det börjar bli lite kallt och ruggigt och nu skulle jag lätt kunna äta gott, dricka gott, och sedan dra täcket över huvudet...för att vänta in sommaren igen. 

Men istället gör jag tvärtom, för hösten är vacker och alla färger i naturen(speciellt orange)skapar kreativitet och energi. Jag utmanar mig själv, och tar med massa härligt nyfikna vänner i denna vecka som kommer. 

En vecka som blir min smoothievecka. 

Detta har jag skrivit till många som behöver pepp; 

-"Nu är jag på G med utmaningen👍🏻 Är du?😂😘 
Men, ska man dra igenom något, så måste man verkligen ta i från tårna...Säger jag som har fastat i 10 dagar då o då...😅 Snacka om att då måste anledningen, det motiv som jag har med mig in i fastan vara starkt och genomtänkt. Det finns så otroligt många fallgropar på vägen😬.  Oftast finns känslan över att jag redan är där,(10 dagar framöver, efter fastan och med den häftiga känslan jag får i kroppen när gifter rensats ut).  Den känslan har jag redan dag 1 och känslan driver mig igenom fastedagarna. Mycket lättare då😍 Använd detta nu på måndag för att hålla vid din smoothievecka så får du se om du byter ut 1 eller 2 måltider med smoothie... 😘"

Hur ser det då ut rent praktiskt? 
Jag kommer att byta ut alla måltider till olika näringsrika smoothies. Visst hänger jag på under familjens middag, men tar min smoothie istället.

Alla kommer givetvis inte att göra som jag, men det är upp till var och en att bestämma vilka samt hur många måltider som ska bytas ut.

Förberedelser måste finnas, men det är lättare än du tror. Bara du har ingredienserna hemma.
(null)
Jag tar fram lite bilder från mitt smoothieföredrag jag hade i somras, där har jag roliga recept som du kan inspireras av.
(null)
(null)
Här ser du lite smått och gott, och jag håller dig uppdaterad på hur en smoothiedag kan se ut...

Vi hörs:)



Visa fler inlägg