Nu är det dags igen, yogahelg i Stockholm och har nyss landat på centralstationen med min efterlängtade kopp kaffe<3


Framme! Kaffet jag längtat efter hela resan på nattåget😅 Det gick väl sådär att sova, men tågresan är en lite magisk stund... tystnaden, lugnet och känslan att jag bara far fram genom Sverige utan att göra ett skvatt...behöver bara sitta, njuta och sluta ögonen när jag låter mig föras fram i mörkret, i skogen, i natten☺️ Stockholm, here I am!🙏🏻 #yogaskolanutbildning


#enhelgistockholm #energiboost #sj

Detta skrev jag på Instagram, och visst är det så att helgäventyret börjar redan på tåget, var laddad med mat och snacks, man vet ju aldrig om det skulle bli förseningar...


Här finns rå broccoli samt en bönröra av denna bönan, Black-eyed Pea...


Mixad med olivolja, gröna ärtor, vitlök, peppar och havssalt, samt lite varm grönsaksdryck och det viktigaste av allt, nötter. 


Frukost och lunch är kirrad!:)

Jag vet, här får jag tänka ekonomiskt och hållbart(både för kroppen och miljön), samt med hjälp av planering styra in mig på bra och ren mat. 

I en storstad finns verkligen allt i mat, prylar och upplevelser...allt fokus utanför kroppen, utanför mig själv och den jag verkligen är samt vad jag känner innerst inne. Vill jag halka in på detta? Vad är bra för mig och min kropp? Vad prioriterar jag? Kakor och bullar åkte bort direkt nu på morgonen, för jag hade min plan klar. Jag var väl förberedd med gott hemifrån, allt inom Paleo=ren och naturlig mat...





Så vansinnigt lätt att ge sig hän! Falla dit igen, där jag varit förut i, ”mysätande”, ”tröstätande”, ”fira med ett glas”, samt ”socialäta”...Varför ska ätandet och drickandet vara i fokus? Eller förlåt, vi tar det igen...Varför ska det, socker och alkoholpreparerade, ätandet och drickandet vara i fokus?


Själv firade jag min tågresa med goda nötter, och inte det som fanns i fikadisken:)

Igår hjälpte jag en vän att göra detta, planera alltså, såsom förbereda matlådor och landa i bra och näringstäta frukostar. Inga mer hel- halvfabrikat samt socker- och tillsatspreppad mat. Inget mer; -”Föll i fällan för att jag inte var beredd”-snacket. 

Yogan har hon nu börjat bli bekant med och den finns som ett inslag i vardagen, nu blev det matens tur. 

Plockade fram lite recept från Under vårt tak.se, där man lätt hittar recept efter tycke och smak...sen var det bara att promenera runt i ICA butiken och plocka fram bra grund för en ren och naturlig livsstil.

Vi pratade, jag frågade, varor inhandlades och recepten diskuterades...Nu fick hon en härlig hälsoboost med många tips och idéer.

I hennes dagliga rutiner, kommer maten att bidra med kroppsliga näringen, såsom yogan är den mentala näringen. 

Detta kommer att bli finfint!<3

Visa fler inlägg