"De känslor du har inom dig idag är de som skapar din morgondag.

Oro skapar mer oro. Bekymmer skapar fler bekymmer. Sorgsenhet skapar mer sorgsenhet.

Missnöje skapar mer missnöje.

OCH.....

Glädje skapar mer glädje. Lycka skapar mer lycka. Inre frid skapar mer inre frid. Tacksamhet skapar mer tacksamhet. Vänlighet skapar mer vänlighet. Kärlek skapar mer kärlek.

Det du behöver göra är ett inre arbete. För att förändra din värld behöver du bara förändra de känslor du har inom dig. Visst är det enkelt?"

RHONDA BYRNE

Fick en stark känsla när jag läste detta...

Har under så många år klankat ner på mig själv, varit glad utåt sett, men känt att inom mig var jag osäker, dålig självkänsla(självförtroendet var ju bra med allt jag presterade, alla affärs kontakter, min floristiska kunskap, företaget) Utan en bra självbild tappade jag så mycket fart i livet, skapade mina egna ramar och mitt eget glastak. 

Jag vågade inte lyssna på kroppen(för jag visste att den strävade åt ett håll jag förkastade), varför boka av  arrangemang, jobb och måsten i en stressad vardag? En full agenda har ju alla...eller? Bara jag får ihop allt så blir jag nöjd, då kan jag unna mig lite vin, en pizza och ett gäng godis...Då har jag varit så effektiv jag kan vara... DÅ, kan jag ta djupa andetag...äntligen. Sen, nästa dag är det fullt upp igen med en full agenda och andningen är kort och snabb...

Så var livet i många år i Göteborg. Ett galet liv, roligt liv, hektiskt liv, hysteriskt liv, farligt och osunt liv...

Känslorna styrde hur jag ville leva livet, känslorna triggade mig hela tiden, fortare, fortare, fortare... 

Jag har jobbat mycket med känslorna de senaste 2 åren(jobbar hela tiden, men är långt ifrån klar...kan man bli klar, förresten...?), med att dokumentera mina tankar, min önskan, viljan till förändring samt hur jag ska få inre lugn. Ett lugn som skapar möjligheter, styrka och balans i vardagen.

Ett lugn som skapar glädje, lycka, inre frid, tacksamhet och kärlek.

Tack Ann-Christin...

Namaste:)








Visa fler inlägg