Jag var med Saga första dagen igår på skolan, den RIKTIGA skolan, alltså 1a klass!!! Här är hon spänd lika spänd som sin mamma som själv kom ihåg första dagen på skolan...tror minsann att det var Gunhild Kullman jag hade på Gamla Lundenskolan...Helt otroligt vad namn sitter:)
 
 
Själv vill jag tacka alla för de hejarrop jag fått i samband med mitt beslut att gå vidare. För mig är det oxå som att börja första klass med kanske något helt annat, vi får se...kanske du har något tips?:) Det har inte varit helt lätt att ta detta beslut, men jag är nu glad att jag tagit steget, att efter över 20 år få möjligheten att lämna över Beyer's till en ny kraft känns helt rätt.
 
Mitt nya företagsnamn är Blomsterpernilla och jag kommer att hålla skapandet igång i liten skala och kan åta mig arbeten som;
 
- Resurskonsult, till företag som behöver snabbt floristhjälp för kortare eller längre perioder.
- Bröllop
- Begravningar
- Festarrangemang
 
Jag planerar även att ha lite blomsterkurser efter hand som hösten går...på helger blir det framöver och är du intresserad hör gärna av dig. Jag kan även ordna arrangemang för;
 
- Möhippor
- Tjejträffar
- Blommor i samband med Whiskyprovning(med en erfaren handledare inom Whiskyvärlden)
- Föredrag om blomsterspråket
 
Vi kommer att vara i en lokal på Guldheden, men jag kan även komma till er på företaget såklart:)
 
Min mejladress är numera [email protected] 
 
Sitter nu framför datorn och skriver, kollar uppdrag, och pysslar med bloggen, tar mig nu iväg och hälsar på 2 blomsterkollegor i stan...mysigt att få säga hej och umgås lite. Här behövs inget dåligt samvete med att lämna hemmet, katterna har det bra i fönstret...eller vad säger du?
 
Så, ut i regnet!!!
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg